Antena 3 CNN Actualitate Peste 1.500 de polițiști pe străzi în weekendul de Paște: ”Avem 350 de radare pe fiecare schimb!”

Peste 1.500 de polițiști pe străzi în weekendul de Paște: ”Avem 350 de radare pe fiecare schimb!”

Este prima zi din minivacanța de Paște așa că drumurile din țară vor fi cel mai probabil foarte aglomerat de astăzi. Polițiștii s-au pregătit deja pentru aceste câteva zile cu trafic intens.

Peste 1.500 de polițiști pe străzi în weekendul de Paște: ”Avem 350 de radare pe fiecare schimb!”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    22 Apr 2022   •   11:37

În urmă cu scurt timp comisarul șef, Horațiu Pop, a făcut declarații cu privire la măsurile de siguranță în trafic stabilite pentru această perioadă. 

”În perioada sărbătorilor Pascale acționăm zilnic în medie cu 1500  de polițiști rutieri, care au în dotare aparate radar,  în scopul prevenirii producerii accidentelor de circulație și pentru fluidizarea traficului rutier. 

În acest moment desfășurăm acțiune pe autostrada A2 București Constanța pentru combaterea  depășirii regimului legal de viteză,  în scopul creării  premiselor desfășurării în condiții de siguranță a traficului rutier. 

Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte normele rutiere și totodată să respecte indicațiile polițiștilor rutieri pentru a ajunge bine la destinație și a sărbători aceste zile de sărbătoare împreună cu cei apropiați. 

Cu ocazia acestor sărbători am suplimentat efectivele de poliție rutieră pentru a crea un confort sporit pentru traficul rutier, pentru a fluidiza și a veni în sprijinul cetățenilor. Avem totodată aproximativ 350  de radare pe fiecare schimb, în fiecare dintre zilele acestea care constituie un weekend prelungit”, a declarat Horațiu Pop. 

×
Subiecte în articol: trafic Paste
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close