Antena 3 Actualitate 1 România. Mihai Olteanu, un elev de 16 ani din Râmnicu Sărat, finalist în concursul #1 România

1 România. Mihai Olteanu, un elev de 16 ani din Râmnicu Sărat, finalist în concursul #1 România

30 Noi 2019   •   11:28
1 România. Mihai Olteanu, un elev de 16 ani din Râmnicu Sărat, finalist în concursul #1 România

1România. Duminică, de Ziua Naţională, Antena 3 organizează a patra ediţie a concursului 1România, cea mai frumoasă competiţie care aduce ideile dumneavoastră în prim-plan.

1România.  Într-un spectacol jurizat de cele mai cunoscute personalităţi Antena 3, dăm împreună glas românilor de 1 Decembrie.

Printre cei 8 concurenți care se vor duela în idei la Antena 3, duminică, de la ora 20.00, se află și Mihai Olteanu, un elev de 16 ani din Râmnicu Sărat.

A participat la concurs pentru că vrea „să am un început într-o carieră de politician sau jurnalist”. Întebat care sunt cele trei obiective alr României în acest moment, Mihai a răspuns: „Sănătatea (spitale noi, recondiționari – am fost în vară la spitalul de copii din Iași, arată ca după război, ceva din Angola). Căile ferate române revigorare - linii turistice, electrificare, modernizare. Poate în 100 de ani TGV. Aș investi în sport. Aș termina sala aia polivalentă, alte săli să avem și noi competiții sportive majore, să vină turiști”. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close