Antena 3 CNN Actualitate 10 persoane din Cluj, implicate într-un accident dintre un microbuz și o autoutilitară

10 persoane din Cluj, implicate într-un accident dintre un microbuz și o autoutilitară

Zece persoane au fpst implicate într-un accident produs, luni, între un microbuz și o autoutilitară, între localitățile Bogata de Sus și Bogata de Jos, în județul Cluj.

10 persoane din Cluj, implicate într-un accident dintre un microbuz și o autoutilitară
Sursa foto: ISU Cluj
de Maria Zărnescu    |    14 Iun 2021   •   16:02

Potrivit ISU Cluj, un echipaj SMURD și unul SAJ au acordat primul ajutor în urma unui accident rutier produs între localitățile Bogata de Sus și Bogata de Jos.

Echipajul SMURD a găsit la fața locului un microbuz și o autoutilitară avariate, iar 10 persoane au solicitat consult medical.

Dintre cei implicați în accident, patru persoane au fost transportate la spital, cu afecțiuni ușoare.

Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul rutier.

"Un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident rutier produs între localitățile Bogata de Sus și Bogata de Jos.

Solicitarea pentru intervenția salvatorilor a fost înregistrată în jurul orei 14.40, prin care se anunța faptul că o persoană necesită asistență medicală de urgență în urma unui eveniment rutier.

Echipajul SMURD a găsit la fața locului un microbuz și o autoutilitară avariate, iar 10 persoane de la fața locului au solicitat consultul acestora. Dintre acestea patru persoane au fost transportate la spital, care prezentau afecțiuni ușoare la evaluarea primară", anunță ISU Cluj.

×
Subiecte în articol: accident rutier microbuz autoutilitara
Parteneri
x close