Antena 3 CNN Actualitate 100 de Minute. Amendă uriaşă pentru că i-a luat apărarea stegarului Pieţii Universităţii

100 de Minute. Amendă uriaşă pentru că i-a luat apărarea stegarului Pieţii Universităţii

100 de Minute. Amendă uriaşă pentru că i-a luat apărarea stegarului Pieţii Universităţii
18 Iun 2015   •   17:28

Alexandru Anghel, pensionarul care a sărit în apărarea stegarului Pieţii Universităţii atunci când autorităţile l-au ridicat împotriva voinţei sale şi l-au dus la spitalul de psihiatrie, a primit o amendă uriaşă: 31 de milioane de lei vechi.

Este vorba, de fapt, despre două amenzi: una pentru că ar fi tras de unul dintre poliţişti şi a doua pentru că ar fi refuzat să se legitimeze.

Pensionarul este revoltat şi spune că va ataca procesele verbale de contravenţie în justiţie.

Alexandru Anghel a declarat, într-o intervenţie telefonică în emisiunea 100 de Minute, că poliţiştii au intervenit în discuţia sa cu o doamnă de la ambulanţă care încerca să-i convingă pe stegarul Pieţei Universităţii, Cezar Avrămuţă, să meargă la spital.

"Poliţiştii asistau la discuţia mea cu doamna că nu e normal să îi ceară să se ducă la spital, dacă el nu vrea să se ducă la spital. După care au intervenit poliţiştii că să mă legitimez. Am rămas surprins pentru că nu cu ei avusesem discuţia, nu-i deranjasem cu nimic. (...) Mi-am dat seama că au un gând rău cu mine", a declarat pensionarul.

Alexandru Anghel, fost ofiţer al Armatei Române, a asistat la protestul de vineri al domnului Avrămuţă. Pensionarul a încercat să explice poliţiştilor veniţi la protest că Cezar Avărmuţă nu dorea să meargă la spital, însă aceştia l-au agresat şi pe dumnealui.



×
Subiecte în articol: 100 de minute Alessandra Stoicescu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close