Antena 3 CNN Actualitate 100 de minute: Ce legătură au serviciile de informații cu rețeaua care căpușa Casa Națională de Sănătate

100 de minute: Ce legătură au serviciile de informații cu rețeaua care căpușa Casa Națională de Sănătate

100 de minute: Ce legătură au serviciile de informații cu rețeaua care căpușa Casa Națională de Sănătate
Sursa foto: Foto: Antena 3
04 Sep 2017   •   17:40

Alessandra Stoicescu a dezvăluit, la 100 de minute, de la Antena 3, cum a revenit Florian Coldea în apropierea șefei DNA Laura Codruța Kovesi, precum și care este adevărata țintă a „binomului” în dosarul decontărilor fictive de servicii medicale la domiciliu.

„Informațiile scurse în presă, fix de la DNA, din dosare, au ca țintă dușmanii lui Maior de la SRI”, a spus Alessandra Stoicescu, arătând că vizat este cel supranumit mâna dreaptă a lui Maior, Sergiu Nicolae Ciobanu. 

Potrivit Antena 3, din interceptările procurorilor, aflate la dosar, reiese că Ciobanu se lăuda că are o influență foarte mare, atât de mare încât poate numi oameni în funcții publice. Mai mult, el a fost interceptat în timp ce se lăuda că a reușit să pună și un profesor la Academia de Informații a SRI-ului. 

Curtea de Apel Bucureşti a decis, vineri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului şef al Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate, Marian Burcea, inculpat în dosarul decontărilor fictive de servicii medicale la domiciliu.

Aceeaşi decizie a fost luată şi pentru alte 12 persoane implicate în dosar, doar într-un singur caz fiind stabilit arest la domiciliu.

 

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close