Antena 3 CNN Actualitate 100 de minute: Cum a înflorit averea lui Traian Băsescu, după plecarea de la Cotroceni

100 de minute: Cum a înflorit averea lui Traian Băsescu, după plecarea de la Cotroceni

100 de minute: Cum a înflorit averea lui Traian Băsescu, după plecarea de la Cotroceni
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua
04 Noi 2016   •   16:26

Alessandra Stoicescu a dezvăluit, la 100 de minute, de la Antena 3, cum a înflorit averea fostului președinte Traian Băsescu, de când a ieșit la pensie, care s-a mărit cu peste 200.000 de euro în conturi, dar și în ceasuri și bijuterii.

”Bineînţeles, Băsescu nu are nici cheltuieli prea mari, din moment ce statul îi asigură casă, indemnizaţie, maşină şi salarii pentru aghiotanţi. Şi nici nu prea pare ca explicaţia să fie vreun ajutor venit de la fiica notar, pentru că, în timp ce era încă preşedinte, Traian Băsescu i-a dat Ioanei împrumut în jur de 125.000 de euro”, a precizat Alessandra Stoicescu, la Antena 3.

Traian Băsescu a fost nevoit să facă publică declarația de avere, ca urmare a candidaturii sale la alegerile parlamentare din decembrie.

Traian Băsescu, în vârstă de 65 de ani, a fost preşedinte al României între anii 2004-2014. Anterior, el a fost primar general al municipiului București, deputat şi ministru al Transporturilor. Traian Băsescu s-a pensionat la data de 4 noiembrie 2014.

 

×
Subiecte în articol: 100 de minute Alessandra Stoicescu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close