Antena 3 CNN Actualitate 100 de minute: Dezvăluiri incredibile despre procurorul din dosarul fermei de porci din Teleorman

100 de minute: Dezvăluiri incredibile despre procurorul din dosarul fermei de porci din Teleorman

100 de minute: Dezvăluiri incredibile despre procurorul din dosarul fermei de porci din Teleorman
11 Aug 2017   •   17:53

Alessandra Stoicescu a prezentat, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, detalii incredibile despre procurorul care a instrumentat dosarul fermei de porci din Teleorman.

Potrivit evz.ro, procurorul Drăgulescu, care a venit la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție de la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Sectorului 1, a fost numit procuror în 2013, imediat după stagiatura din 2012. Ca să fie delegat la ÎCCJ trebuia, însă, să aibă minim 8 ani vechime conform art. 44 din legea 303, privind statutul judecătorilor și al procurorilor. 

Surse judiciare au dezvăluit că procurorii care instrumentează acest dosar sunt Bogdan Beligan şi Marian Drăgulescu, ambii veniţi la Parchetul General de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. 

Marian Drăgulescu a mai fost implicat într-un scandal de proporții în vînzarea Casei Coandă, monument istoric de o valoare inestimabilă. După cercetări, secretarul general al Academiei Române, Ioan Păun Otiman, care era urmărit penal pentru vinderea imobilului, a scăpat de orice acuzație. 

Procurorul Marian Drăgulescu, în momentul respective la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, şi-a însuşit concluzia aberantă la care au ajuns poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor: "Nu se poate reţine latura subiectivă a infracţiunii". Pe înțelesul tuturor, secretarul general al Academiei Române nu şi-ar fi dat seama, în viziunea procurorului, ce face în momentul în care a vândut ilegal palatul savantului Henri Coandă.

 

 


 

×
Subiecte în articol: Alessandra Stoicescu 100 de minute
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close