Antena 3 CNN Actualitate 100 de minute: Fostul director SRI, George Maior, reacție nervoasă la dezvăluirile lui Guccifer

100 de minute: Fostul director SRI, George Maior, reacție nervoasă la dezvăluirile lui Guccifer

100 de minute: Fostul director SRI, George Maior, reacție nervoasă la dezvăluirile lui Guccifer
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Iul 2017   •   16:05

Fostul director SRI, George Maior, a avut o reacție surprinzătoare la dezvăluirile făcute de Guccifer în interviul acordat lui Adrian Ursu. Potrivit fragmentului difuzat la 100 de minute, de la Antena 3, George Maior a catalogat declarațiile celebrului hacker drept „fakenews”.

”V-am mai spus că sunt niște prostii. Puteți să verificați ce vreți. E o minciună gogonată!”, a spus George Maior, pentru Antena 3.

Marcel Leher Lazăr, alias Guccifer, hackerul despre care se spune că a schimbat soarta alegerilor din Statele Unite ale Americii, a făcut dezvăluiri incendiare. Într-un interviu acordat lui Adrian Ursu, Guccifer a vorbit în premieră despre datele confidenţiale găsite în conturile personale de email ale şefului de atunci al SRI, George Maior.

Documentele procurorilor din dosarul Flota, dar şi informaţii cu privire la privatizarea Rompetrol, sunt doar câteva dintre datele descoperite de hackerul român. În prezent, Guccifer execută o condamnare de 7 ani în penitenciarul de maximă siguranţă din Arad.

”Era rechizitoriul dosarului Flota, acolo. Erau alte documente legate într-un folder, într-un dosar. Legate de domnul Băsescu. Eu, în mod normal, am studiat absolut toată corespondența electronică a lui George Maior, care era concentrată în contul de Yahoo. În cel de google era prea puţin. Şi efectiv am citit tot ce era acolo. Erau în foldere de drafturi, deci nu erau primite de la o anumită persoană. Fuseseră puse la păstrat acolo.  (...) Erau planuri ale vilelor lac. Ce îmi aduc aminte. (...) Efectiv m-am uitat, dar ajunse în mâinile unor anumiţi oameni sunt foarte periculoase pentru că un plan cadastral cuprinde tot”, a spus Marcel Leher Lazăr, alis Guccifer.

 

×
Subiecte în articol: George Maior guccifer 100 de minute
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close