Antena 3 Actualitate 100 de minute. Kovesi a speriat Ucraina cu valul de arestări. Ziarist ucrainean: "Sunt puţin speriat. Îmi e teamă că acest lucru poate fi folosit în lupta politică"

100 de minute. Kovesi a speriat Ucraina cu valul de arestări. Ziarist ucrainean: "Sunt puţin speriat. Îmi e teamă că acest lucru poate fi folosit în lupta politică"

19 Mar 2015   •   19:13

Astăzi, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a sosit o echipă de jurnalişti din Ucraina care face un reportaj despre rezultatele DNA şi lupta anticorupţie. Şi a avut noroc de o zi plină. Deşi au văzut multe, ziariştii ucraineni s-au declarat puţin speriaţi de valul de arestări din România.

"În Ucraina doar vorbesc despre corupţie, dar nimeni nu este în închisoare. (...) Sunt puţin speriat. Îmi e teamă că acest lucru poate fi folosit în lupta politică dar, din ce am auzit, vă ajută ţara. Sper să vă ajute. Şi noi punem bazele unui Birou Anticorupţie, dar este un proces lent", a declarat Andrei Iucivenko, jurnalist ucrainean.

"Şi la noi este multă influenţă americană. De exemplu, ministrul de Finanţe este fost cetăţean american. Acum este ucrainiancă. Americanii ne ajută, dar ne şi spun ce să facem", a mai spus jurnalistul.

×
Subiecte în articol: 100 de minute DNA

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close