Antena 3 CNN Actualitate 100 de minute: Kovesi, în timpul liber dar cu mașina de serviciu

100 de minute: Kovesi, în timpul liber dar cu mașina de serviciu

100 de minute: Kovesi, în timpul liber dar cu mașina de serviciu
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Apr 2017   •   17:52

Laura Codruţa Kovesi susţine că este în timpul liber și refuză să facă declarații privind dezvăluirile lui Dan Andronic, dar foloseşte maşina instituţiei. Şefa DNA a mers la Curtea de Apel Ploieşti cu maşina de serviciu, aceeaşi pe care o foloseşte şi la evenimentele oficiale. Aşa cum puteţi vedea în imagini, Kovesi a mers cu acelaşi autoturism şi săptămâna trecută, la o şedinţă a CSM.

Andreea Sava a arătat, la 100 de minute, de la Antena 3, alți oficiali ai statului care au fost sancționați pentru folosirea bunurilor de serviciu în acțiuni private:

TIBERIU NIŢU - fost Procuror General, și-a dat demisia după ce a fost acuzat de complicitate la abuz în serviciu, dacă a primit un folos necuvenit, iar folosul necuvenit a fost acela că a beneficiat de însoţitori de la Poliţia Rutieră în situaţii în care nu avea dreptul legal.

În cazul său, DNA nu a ţinut cont de faptul că Procurorul General e şeful Ministerului Public, având rang de ministru.

GABRIEL OPREA - fost ministru de Interne - și-a dat demisia și a fost urmărit penal fiindcă umbla cu însoţitor de la Poliţia Rutieră în deplasare personală. De asemenea, el a fost acuzat că a fost de acord să se cumpere din banii Ministerului un autoturism pe care l-a folosit exclusiv.

PETRE TOBĂ - fost ministru de Interne - și-a dat demisia și a fost acuzat de DNA pentru favorizarea făptuitorului în dosarul DIPI și pentru folosirea fondurilor operative în alte scopuri.

 

 

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close