Antena 3 CNN Actualitate 100 de Minute. Kovesi o critică pe şefa DIICOT pentru excursia cu Udrea

100 de Minute. Kovesi o critică pe şefa DIICOT pentru excursia cu Udrea

100 de Minute. Kovesi o critică pe şefa DIICOT pentru excursia cu Udrea
20 Noi 2014   •   17:40
Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, o acuză pe şefa DIICOT, Alina Bica, că plimbarea ei la Paris alături de Elena Udrea, la shopping, o face incompatibilă cu statutul de magistrat.

Niciodată nu mă văd cu politicieni, cel puţin în timpul liber. Uneori, datorită atribuţiilor de serviciu, trebuie să interacţionez (cu politicieni), dar doar la întâlniri instituţionale şi la activităţi instituţionale. În timpul liber nu mă văd cu politicieni şi nu mă întâlnesc cu ei. Consider că este o incompatibilitate cu statutul de magistrat şi având în vedere calitatea mea de procuror în Direcţia Naţională Anticorupţie cred că ar fi total nepotrivit să mă văd cu politicieni în timpul liber”, a declarat Laura Codruţa Kovesi.

Nici Tiberiu Niţu, procurorul general al României, nu e de acord cu prietenia suspectă dintre Alina Bica şi preferata lui Traian Băsescu.

Declaraţia doamnei Laura Codruţa Kovesi a fost comentată de Adrian Ursu, invitat în emisiunea
100 de Minute. "Acum o vedem pe cealaltă pupilă a lui Traian Băsescu, pe doamna Laura Codruţa Kovesi, spunând că nu-i frumos ce a făcut întâia pupilă a lui Băsescu Traian, Udrea Elena", a declarat Adrian Ursu.

×
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close