Antena 3 CNN Actualitate 100 de minute: Liviu Dragnea îi pune milioane de români în cap lui Dacian Cioloș. ”Să dea banii!”

100 de minute: Liviu Dragnea îi pune milioane de români în cap lui Dacian Cioloș. ”Să dea banii!”

100 de minute: Liviu Dragnea îi pune milioane de români în cap lui Dacian Cioloș. ”Să dea banii!”
Sursa foto: Foto: Antena 3
23 Noi 2016   •   16:08

Liviu Dragnea a pornit o adevărată campanie pe Facebook împotriva lui Dacian Cioloş, pe care îl somează să nu-şi bată joc de medici şi profesori, precum și să dea banii de subvenţii fermierilor.

”PSD a lăsat o creştere economică care a adus mai mulţi bani la buget: pentru investiţii şi pentru creşteri de salarii. Guvernul #ZERO nu a folosit aceşti bani şi va avea în buzunare 29 de miliarde necheltuiţi la final de an. Acelaşi guvern care a blocat creşterea salariilor medicilor şi profesorilor cu 15%. #PSD vrea să ia banii de la guvernul ZERO, unde sunt blocaţi acum, şi să îi ducă în buzunarele celor care ne educă tinerii şi au grijă de viaţa românilor”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Ulterior, președintele PSD l-a somat pe Dacian Cioloș să aloce la rectificarea bugetră banii necesari pentru a plăti în avans subvențiile către fermieri.

”Este o măsură bună pe care #PSD a prevăzut-o în programul de guvernare. Guvernul #ZERO are 29 de miliarde necheltuiţi şi aceşti bani ar trebui să meargă către români. Ar fi şi o reparaţie pentru dispreţul cu care tehnocraţii i-au tratat pe fermieri în 2016, întârziind cu 8 luni plata subvenţiilor”, a mai scris Liviu Dragnea.

Postările pe Facebook ale președintelui PSD au fost prezentate în ediția de miercuri a emisiunii 100 de minute, de la Antena 3.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close