Antena 3 CNN Actualitate 100 de minute. Mărturiile celor care au fost în casă la Gabriel Oprea

100 de minute. Mărturiile celor care au fost în casă la Gabriel Oprea

100 de minute. Mărturiile celor care au fost în casă la Gabriel Oprea
03 Noi 2017   •   16:12

Fragmente din marturiile participantilor la intalnirea din casa lui Gabriel Oprea, din noaptea alegerilor din decembrie 2009, au fost facute publice de fosta sefa a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, judecatoarea CCR Livia Stanciu, in opinia separata la decizia Curtii Constitutionale in care s-a stabilit ca Laura Kovesi trebuia sa se prezinte in fata comisiei parlamentare care ancheteaza posibila fraudare a alegerilor din 2009.

Concret, Livia Stanciu a prezentat fragmente din declaratiile date la PICCJ de Gabriel Oprea, Vasile Dancu, Anghel Iordanescu si Dan Andronic, scrie luju.ro.

"Se poate observa ca Oprea, Dancu si Iordanescu vorbesc despre faptul ca a fost vorba despre un eveniment privat, despre o cina intre prieteni, in care s-au purtat discutii intre prieteni. Ceea ce inseamna ca Laura Kovesi a fost in sufrageria lui Oprea nu ca reprezentanta a unei institutii, asa cum a incercat sa explice, ci in calitate de prietena a celorlalte persoane. Interesant este ca nu se face nicio trimitere la declaratiile Laurei Kovesi sau ale lui Florian Coldea", notează luju.ro.

Mai multe detalii, AICI.

Informația a fost comentată de invitații Alessandrei Stoicescu: Ingrid Mocanu, fost director în cadrul Ministerului de Justiției, Cătălin Harnagea, fost director al SIE și Marius Nistor, Marius Nistor, liderul Federației Naționale Sindicale Alma Mater.

×
Subiecte în articol: 100 de minute
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close