x close

100 de minute: Traian Igaș, convins că documentul referitor la Liviu Dragnea nu vine de la DGPI

de A.M.P    |    07 Iul 2017   •   16:18
100 de minute: Traian Igaș, convins că documentul referitor la Liviu Dragnea nu vine de la DGPI 482 Foto: Intact Images

Alessandra Stoicescu a prezentat, la 100 de minute, de la Antena 3, declarația fostului ministru de Interne, Traian Igaș, în care afirmă că este sceptic asupra posibilităţii ca instituţiile statului, inclusiv Parchetul, să fie sesizate cu un raport de către DGPI şi să nu se afle sau să nu existe nicio urmare.

Traian Igaş a afirmat că nu a citit ancheta jurnaliştilor de la RISE Project, însă "ştie toată lumea despre Dragnea şi Tel Drum". 

Ministru de Interne în perioada în care se presupune că DGPI a întocmit respectivul raport, Igaş afirmă că nu poate comenta un document secret, însă în perioada în care a fost ministru, serviciul de informaţii al MAI s-a ocupat de problemele din sistem, nu de urmărirea unor oameni politici. 

Afacerile apropiaţilor lui Liviu Dragnea sunt anchetate de DNA

Fostul ministru PDL este sceptic asupra posibilităţii ca instituţiile statului, inclusiv Parchetul, să fie sesizate cu un raport de către DGPI şi să nu se afle sau să nu existe nicio urmare. În acelaşi timp, Igaş precizează că, în perioada mandatului, a primit mai multe rapoarte de la DGPI vizând posibile fapte ilegale, pe care le-a transmis mai departe altor autorităţi competente. 

„Nu-mi aduc aminte să fi fost și un raport despre Dragnea și Tel Drum", a declarat Traian Igaș, pentru stiripesurse.ro.

Jurnaliştii RISE Project au publicat un document despre care afirmă că ar fi un raport secret al DGPI, serviciul de informaţii al Ministerului de Interne, din 2011. 

 

Citeşte mai multe despre:

Traian Igas 100 de minute Liviu Dragnea
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati