Antena 3 CNN Actualitate 100 de percheziții, în 35 de județe: Persoană suspectată că a importat și distribuit arme prin curier

100 de percheziții, în 35 de județe: Persoană suspectată că a importat și distribuit arme prin curier

O persoană este bănuită că a importat și distribuit arme prin serviciile de curierat. Marți, polițiștii fac 100 de percheziții în 35 de județe.

100 de percheziții, în 35 de județe: Persoană suspectată că a importat și distribuit arme prin curier
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    04 Apr 2023   •   09:22

Polițiștii din cadrul structurilor de arme, explozivi și substanțe periculoase, sprijiniți de alte structuri cu atribuții pe linia poliției judiciare, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase - I.G.P.R., pun în executare 100 de mandate de percheziție domiciliară.

În dosarul penal instrumentat de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova se efectuează cercetări "sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată."

Din cercetări a reieșit că persoana bănuită ar fi importat prin curierat, de pe teritoriul Spaniei, arme neletale și muniție supuse autorizării, pe care le-ar fi comercializat către 105 persoane domiciliate în mai multe județe, fără a obține autorizările impuse de lege.

Perchezițiile se desfășoară în 35 de județe ale țării.

Citește și: Un tânăr din Craiova a furat bunuri de 40.000 de lei din coletele pe care trebuia să le distribuie. Cum a fost prins

×
Subiecte în articol: perchezitii curier arme import
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close