Antena 3 CNN Actualitate 11 poliţişti din Pantelimon, ridicaţi de mascaţii de la DGA. Oamenii “legii” cereau şpagă în trafic

11 poliţişti din Pantelimon, ridicaţi de mascaţii de la DGA. Oamenii “legii” cereau şpagă în trafic

11 poliţişti din Pantelimon, ridicaţi de mascaţii de la DGA. Oamenii “legii” cereau şpagă în trafic
23 Oct 2013   •   09:45
Unsprezece subofiţeri de la Poliţia din oraşul Pantelimon au fost săltaţi în această dimineaţă, în urma unei acţiuni a Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) şi a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Poliţiştii suspectaţi în acest caz au fost deja duşi la audieri.



Potrivit primelor informaţii, nu ar fi vorba doar despre poliţişti de la Rutieră, printre ei se află şi agenţi de la ordine publică. Aceştia sunt suspectaţi că ar fi luat mită de la şoferi pe care îi opreau în trafic, au precizat sursele citate.
  
Parchetul Tribunalului Bucureşti arată, într-un comunicat de presă, că vor fi puse în executare zece mandate de aducere în urma percheziţiei care are loc "la sediul unei unităţi de poliţie din judeţul Ilfov", scrie Mediafax.
   
"Acţiunea este efectuată într-o cauză ce are ca obiect săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, fals intelectual şi abuz în serviciu contra intereselor publice. Din materialul probator administrat până la momentul actual a rezultat că în activitatea infracţională sunt implicaţi mai mulţi agenţi de poliţie rutieră", a precizat Parchetul Tribunalului Bucureşti.

×
Subiecte în articol: politisti Poliţia Rutieră
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close