Antena 3 Actualitate 11 românce, încătușate în aeroportul din Cipru. Revoltător ce aveau de gând să facă

11 românce, încătușate în aeroportul din Cipru. Revoltător ce aveau de gând să facă

de Cristina Tudorache    |    23 Iul 2020   •   19:55
11 românce, încătușate în aeroportul din Cipru. Revoltător ce aveau de gând să facă
Sursa foto: Hepta

11 românce au fost arestate, miercuri, direct de pe aeroportul din Larnaca, Cipru. Femeile urmau să fie implicate în căsătorii fictive cu bărbați din afara Uniunii Europene pentru ca aceștia să devină în mod oficial cetățeni UE.

Șefa grupării, despre care se bănuiește că ar fi intermediat întreaga afacere, a fost reținută în Cipru pentru a fi anchetată. Celelalte 10 românce au fost trimise înapoi în țară. 

Româncele implicate în căsătorii fictive, reținute în Cipru, ar fi urmată să primească 10.000 de euro

Pentru a se căsători cu bărbații care râvneau la cetățenia UE, româncele ar fi urmat să fie recompensate cu 10.000 de euro. O parte din această sumă ar fi urmat să fie încasată de intermediarii afacerii. În schimbul banilor, româncele promiteau să se înhame la un mariaj de cel puțin doi ani și să fie disponibile de fiecare dată când autoritățile ar fi urmat să verifice veridicitatea căsătoriei.

Întreaga rețea a fost deconspirată, iar știrea despre cele 11 românce reținute pe aeroportul din Cipru a fost prezentată la televiziunile naționale din această țară.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close