Antena 3 CNN Actualitate 14 zile la psihiatrie pentru tatăl care și-a ascuns copilul mort într-o cușcă de câine. La reconstituire nu avea nicio remușcare

14 zile la psihiatrie pentru tatăl care și-a ascuns copilul mort într-o cușcă de câine. La reconstituire nu avea nicio remușcare

Tatăl care a ascuns cadavrul propriului său fiu într-o cușcă de câine este internat două săptămâni la secția de pshiatrie a Centrului de Primire în Regim de Urgență din Sighetu Marmației. Acesta este cercetat în continuare de procurori pentru ucidere din culpă și profanare de cadavre.

14 zile la psihiatrie pentru tatăl care și-a ascuns copilul mort într-o cușcă de câine. La reconstituire nu avea nicio remușcare
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    25 Mai 2022   •   10:05

14 zile la pshiatrie a dat procurorul pentru tată și s-a cerut o expertiză aprofundată.

La reconstituire acesta nu avea nicio remușcare, niciun regret, așa că procurorul a decis să i se facă în amănunt exertiza psihiatrică.

În cauză, verificările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și profanare de cadavre.

DGASPC Maramureș a instituit o măsură de protecție specială pentru celălalt minor al bărbatului, în vârstă de 16 ani. Acesta este găzduit în Centrul de primire în regim de urgență Sighetu Marmației și beneficiază de toate serviciile de specialitate, inclusiv consiliere psihologică.

Ultima vizită a DGASPC Maramureș a fost în 4 aprilie. Ultima dată, copilul a fost văzut în viață în joia de Paște când o asociație le-a dus cadouri.

×
Subiecte în articol: copil mort cusca tatal
Parteneri
Horoscop iunie-decembrie 2023. Căsătorii şi câştiguri materiale
x close