Antena 3 CNN Actualitate 150 de persoane protestează la Timişoara: Demisia, demisia! Jos Băsescu!

150 de persoane protestează la Timişoara: Demisia, demisia! Jos Băsescu!

150 de persoane protestează la Timişoara: Demisia, demisia! Jos Băsescu!
Sursa foto: Foto: INTACT Images
17 Ian 2012   •   20:34

Aproximativ 150 de persoane au participat, marţi seară, la un marş de protest prin Timişoara, pornind din Piaţa Victoriei şi trecând prin Complexul Studenţesc, pe la studioul TVR şi Prefectură, informează Mediafax.
   
Cele aproximativ 150 de persoane care participau la un miting de protest în Piaţa Victoriei din Timişoara au pornit în marş, marţi seară, către Catedrala Mitropolitană, scandând "Moarte lui Băsescu" şi "Demisia".
   
La Catedrala Mitropolitană, protestatarii au îngenuncheat şi s-au rugat, iar apoi au plecat spre Complexul Studenţesc. În complex, protestatarii au scandat "Studenţi, veniţi cu noi", iar apoi au plecat spre studioul teritorial al TVR Timişoara, unde au strigat "Demisia" şi "Jos TVR".
   
Marşul a continuat până la sediul Prefecturii Timiş, iar apoi protestatarii s-au întors în Piaţa Victoriei.
   
La această oră, în Piaţa Victoriei se află circa 150 de persoane care scandează "Demisia, demisia", "Jos Băsescu", "La puşcărie, Băsescu la puşcărie".
   
La Timişoara, în a cincea zi de proteste, oamenii au început să se adune în Piaţa Victoriei în jurul orei 14.00, afişând pancarte cu lozinci împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului. Protestul a fost autorizat de Primăria Timişoara până la ora 17.00.
  
Acţiuni similare au loc, marţi seară, în mai multe oraşe din ţară, între care Cluj-Napoca, Braşov, Vaslui, Deva, Galaţi, Târgu Mureş, Iaşi, Alba Iulia, Arad, Ploieşti, Slobozia, Slatina, Craiova, Sibiu, Constanţa, Suceava, Focşani, Bistriţa precum şi în Piaţa Universităţii, din Capitală.

×
Subiecte în articol: protest Timisoara protestatari
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close