Antena 3 CNN Actualitate 16 conturi golite la Credit Europe Braşov. Banca promite banii înapoi

16 conturi golite la Credit Europe Braşov. Banca promite banii înapoi

16 conturi golite la Credit Europe Braşov. Banca promite banii înapoi
Sursa foto: Foto: Antena 3
12 Aug 2010   •   11:40

Zeci de persoane s-au strâns joi dimineaţă la sediul sucursalei Credit Europe Bank din Braşov, unde conturile mai multor clienţi au fost golite de câţiva angajaţi ai băncii. Oamenii spun că au venit să se asigure că îşi vor primi banii înapoi, aşa cum le-a promis banca. Alţii, au aflat din presă de incident şi vor să se asigure că nu fac parte dintre păgubiţi.

Până în prezent, 16 persoane au descoperit că din conturile lor au fost sustraşi bani. Cea mai mare sumă sustrasă dintr-un cont a fost de 296.000 euro.

Banca a dat asigurări că toată lumea îşi va primi banii înapoi. ?Deoarece tipologia operaţiunilor este diferită, banca a demarat o cercetare internă şi, pe măsură ce tranzacţiile efectuate fără acordul clienţilor sunt confirmate cu documente, se vor restitui fără întârziere sumele de bani datorate. În acest sens, precizăm ca au fost făcute primele restituiri de bani şi în cursul zilei de astăzi vom continua plăţile către clienţii ale căror sesizări au fost verificate? se arată într-un comunicat al băncii.

Cu toate acestea, oamenii sunt nemulţumiţi de felul în care conducerea instituţiei a gestionat incidentul, angajaţii fiind criptici în comunicarea cu clienţii, până la prezentarea cazului în presă. De asemenea, mulţi dintre cei păgubiţi vor să dea instituţia în judecată pentru că nu i-a anunţat despre lipsa banilor, la momentul demarării anchetei.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: clienti
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close