Antena 3 CNN Actualitate 18 angajaţi de la Comisia Naţională pentru Controlul Activităţilor Nucleare nu au mai luat banii din martie

18 angajaţi de la Comisia Naţională pentru Controlul Activităţilor Nucleare nu au mai luat banii din martie

18 angajaţi de la Comisia Naţională pentru Controlul Activităţilor Nucleare nu au mai luat banii din martie
Sursa foto: Foto: Antena 3
19 Iul 2010   •   15:31

Situaţie incredibilă la Comisia Naţională pentru Controlul Activităţilor Nucleare. 18 dintre angajaţi nu şi-au mai luat salariile din luna martie. Conducerea Comisiei a găsit o singură soluţie: le-a sugerat angajaţilor să meargă în instanţă şi să-şi ceară drepturile băneşti.

Cei 18 angajaţi ai Comisiei Naţionale pentru Controlul Activităţilor Nucleare susţin că în luna martie instituţia a fost anunţată că trebuie să restructureze 34 de posturi. Oamenii au continuat să să vină la serviciu fără să fie plătiţi chiar dacă figurau pe ştatele de plată semnate de conducere. Pe 1 iunie însă, au fost anunţaţi că nu mai fac parte din structura instituţiei şi nici vorbă să-şi mai primească salariile restante.

Deocamdată, conducerea Comisiei Naţionale pentru Controlul Activităţilor Nucleare nu a oferit un punct de vedere oficial cu privire la situaţia celor 18 angajaţi ai săi.

Antena 3

×
Subiecte în articol: salarii
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close