Antena 3 CNN Actualitate 19 persoane blocate în nămeţi pe A1, alte şase în zonele Afumaţi-Şindriliţa şi Popeşti Leordeni

19 persoane blocate în nămeţi pe A1, alte şase în zonele Afumaţi-Şindriliţa şi Popeşti Leordeni

19 persoane blocate în nămeţi pe A1, alte şase în zonele Afumaţi-Şindriliţa şi Popeşti Leordeni
Sursa foto: Foto: Antena3
26 Ian 2012   •   09:41

Nouăsprezece persoane sunt blocate de miercuri pe A1, la kilometrul 38, iar alte şase în zonele Afumaţi-Şindriliţa şi Popeşti Leordeni-Cornetu, pentru care vor pleca ambulanţe de transport victime multiple, a declarat pentru Mediafax managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti, Alis Grasu.

Medicul Alis Grasu a precizat că persoanele blocate în maşini din zona Afumaţi-Şindriliţa au putut sta peste noapte în şcolile deschise special pentru ei, dar aceştia au preferat să rămână în maşini.
   
Pe autostrada A1, tot la kilometrul 38 a rămas blocată de miercuri seară şi o ambulanţă de tip C fără pacient, care a acordat asistenţă oamenilor ce au avut nevoie, a mai spus managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov.
   
O altă ambulanţă a rămas blocată în zona Brăneşti - Islaz, echipajul, care a stat în frig între 19.00 şi 5.00, fiind nevoit să părăsească maşina din cauza gerului, a adăugat Alis Grasu.
   
Trimite imagini surprinse de tine din mijlocul zăpezilor, sau dacă ai văzut ceva ieşit din comun, spune-ne pe pagina de Facebook.


Citeşte şi:

"Vă rugăm din suflet să ne ajutaţi! Nu ştim dacă oamenii din celelalte maşini mai trăiesc!" Apelul disperat al unei femei, îngropate în zăpadă

Bucureştenii, sechestraţi în oraş. NU se întră şi NU se iese din Capitală. Armata este pregătită de intervenţie

România, ÎNGHIŢITĂ de zăpadă! Vezi situaţia completă a drumurilor ÎNCHISE de ninsori şi care sunt sfaturile autorităţilor

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close