x close

2.500 de adepţi MISA s-au reunit în ?spirala iubirii?, pe plaja din Costineşti (VIDEO)

22 Aug 2010   •   23:10
2.500 de adepţi MISA s-au reunit în ?spirala iubirii?, pe plaja din Costineşti (VIDEO) Foto: Observator

Staţiunea Costineşti este în aceste zile gazda adepţilor Mişcării de integrare spirituală în absolut. 2.500 dintre discipolii lui Gregorian Bivolaru s-au adunat, sâmbătă seară, pe terenurile de la marginea localitatii şi s-au reunit în "Spirala Iubirii". A fost nevoie de forţe ceva mai pământene pentru a-i ţine pe curioşi la distanţă. Şi au fost câţiva care nu au prea înţeles cum stă treaba cu absolutul...

Se spune că meditaţia în spirală şi poziţii specifice este ca o baterie de energie cu efecte diferite de la yoghin la yoghin. Însă au nevoie de pregătiri intense pentru a ajunge la momentul inefabil de întâlnire spirituală cu Dumnezeu.

Unor adepţi MISA, însă, vântul le-a cam încurcat meditaţia.

Ca să nu aibă şi alţi nepoftiţi, manifestarea a fost păzită. De după gardieni, unii turişti încercau să înţeleagă integrarea în absolut.

Integraţi sau nu, energia nu ţine de foame. Aşa că unii localnici s-au lăsat şi ei pătrunşi de energia profitului. Ş au întins tarabe cu fel de fel de uleiuri de relaxare, dar şi cu bunătăţi culinare.

Este grăbit. Până la lăsatul întunericului, când meditaţia se încheie trebuie să fie gata cu toate preparatele.

Însă momentul cel mai aşteptat de adepţilor lui Gregorian Bivolaru este spirala de hiatus, programată pentru joi.Observator

Citeşte mai multe despre:

MISA Costinesti gregorian bivolaru energie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati