Antena 3 CNN Actualitate Vindeau droguri în școlile din București! 20 de persoane acuzate de trafic de droguri de mare risc

Vindeau droguri în școlile din București! 20 de persoane acuzate de trafic de droguri de mare risc

20 de persoane au fost săltate de procurori în această dimineață. Acestea sunt acuzate că vindeau droguri în liceele din Capitală.

de Delia Bulgaru    |    20 Mar 2023   •   11:35

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București efectuează 23 de percheziții domiciliare în municipiul București, într-o cauză având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reținut că, începând cu anul 2022, membrii grupului au comercializat droguri de mare  risc și de risc consumatorilor, inclusiv către elevi din licee din București.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Până la acest moment, pe parcursul perchezițiilor domiciliare, au fost identificate diferite cantități de canabis, cocaina și  ketamină  precum și  comprimate de Xanax.

Peste 20 de persoane urmează a fi conduse pentru audieri la sediul DIICOT - Structura Centrală.

×
Subiecte în articol: droguri
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close