Antena 3 CNN Actualitate Imagini incredibile! Sute de oameni ascunși în sicrie și frigidere, descoperiți de Poliția de Frontieră

Imagini incredibile! Sute de oameni ascunși în sicrie și frigidere, descoperiți de Poliția de Frontieră

Imagini incredibile cu sute de migranți, descoperiți ascunși în frigidere și sicrie pentru a tranzita România, au fost făcute publice în urmă cu scurt timp.

Imagini incredibile! Sute de oameni ascunși în sicrie și frigidere, descoperiți de Poliția de Frontieră
de Mariana Zaharia    |    30 Iun 2022   •   13:54

Este vorba despre 270 de oameni care au acceptat condițiile greu de imaginat impuse de traficanți. 

Procurorii spun că o parte dintre cei care au acceptat să fie transportați în acest fel și-au pus viața în pericol pentru că au fost nevoiți să stea ore în șir în spații închise ermetic unde se putea respira cu greu sau între mărfuri care nu erau bine ancorate. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Procurorii DNA ar fi documentat nu mai puțin de 10 transporturi de acest gen până la această oră. În total, 270 de oameni care proveneau din India, Pakistan, Bangladesh și care au plătit bani grei pentru a fi trecuți peste granițe și să ajungă în Occident. Mai exact, între 3.500 și 5.000 de euro erau sumele cerute de traficanți unei singure persoane. 

Procurorii mai spun că banii câștigați de traficanți ar fi fost investiți în case, în mașini dar și pentru a cumpăra alte tiruri cu care să poată face transporturi mai mari de migranți. 

Tirurile aparțineau membrilor grupării sau unor societăți care erau controlate de membrii grupării. 

 

×
Subiecte în articol: migranti
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close