Antena 3 CNN Actualitate Trei bărbați din India au fost depistați la muncă ilegală în județul Cluj

Trei bărbați din India au fost depistați la muncă ilegală în județul Cluj

Trei bărbați de origine indiană au fost depistați miercuri de către Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări din Cluj. Cetățenii indieni lucrau fără forme legale pe teritoriul județului.

Trei bărbați din India au fost depistați la muncă ilegală în județul Cluj
Sursa foto: Hepta
de Viorel Aydan Cioroi    |    01 Iul 2021   •   17:15

În urma cercetărilor s-a descoperit că cei trei bărbați de origine indiană, cu vârste cuprinse între 26 și 39 de ani aveau permise de ședere cu scop lucrativ în aria teritorială a județului Galați, însă aceștia lucrau fără forme legale la o societate comercială din Cluj.

”În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că cetățenii indieni aveau permise de ședere în scop de angajare în muncă la o societate comercială pe raza județului Galați, însă desfășurau activități lucrative la o altă societate de pe raza județului Cluj, fără ca aceasta să obțină în prealabil un aviz de muncă pentru cetățenii străini”, conform Serviciului pentru Imigrări Cluj

Bărbații au fost descoperiți în urma unei razii a Polițiștilor Inspectoratului General pentru Imigrări din Cluj, din data de 30 iunie, într-o acțiune de combarete a muncii ilegale a cetățenilor străini.

”Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări le-au revocat dreptul de ședere și au emis pe numele acestora decizii de returnare de pe teritoriul României, prin care sunt obligați să părăsească țara în termen de 30 de zile, în conformitate cu prevederile OUG 194/2002 privind regimul juridic al străinilor, republicată”, conform Serviciului pentru Imigrări Cluj.

 

 

×
Subiecte în articol: imigranti ilegali munca Cluj
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close