Antena 3 CNN Actualitate 31 de grauri morţi, descoperiţi în Constanţa. Cazuri similare înregistrate în SUA, Italia şi Suedia

31 de grauri morţi, descoperiţi în Constanţa. Cazuri similare înregistrate în SUA, Italia şi Suedia

31 de grauri morţi, descoperiţi în Constanţa. Cazuri similare înregistrate în SUA, Italia şi Suedia
Sursa foto: Foto: Video News
08 Ian 2011   •   19:41

Panică în Constanţa, unde 31 de grauri au fost găsiţi morţi. Localnicii sunt siguri că au de-a face cu misterioasele morţi apărute în toată lumea şi se tem să nu se îmbolnăvească. Specialiştii aşteaptă rezultatele. Exclud totuşi varianta ca păsările să fi murit din cauza febrei aftoase, apărută în Bulgaria.

31 de grauri au fost găsiţi morţi printre blocuri. Unii erau rămaşi în copaci, dar cei mai mulţi - prăbuşiţi pe asfalt. Îngrozit, constănţeanul care i-a văzut şi-a chemat vecinii. Când să sune la Direcţia Sanitară Veterinară...

Zis şi făcut, deşi omul îşi poate pune viaţa în pericol.

La direcţie, omul n-a primit prea multe explicaţii. Deşi n-a pus mâna pe leşuri, omul e cam îngrijorat pentru sănătatea lui.

Medicii vor da o explicaţie pentru moartea păsărilor abia peste câteva zile.

Cazul e cu atât mai şocant, cu cât în mai multe locuri lume s-a întâmplat la fel. După miile de zburătoare cu care a "plouat" în statul american Arkansas, de Anul Nou, alte sute de mierle, raţe, grauri şi vrăbii au fost găsite moarte în Louisiana şi Kentucky.

În Suedia, 100 de stăncuţe au căzut din cer, iar în Italia, 8.000 de porumbei zac pe străzi. După ploaia de păsări moarte, a urmat episodul peştilor morţi din Statele Unite, Brazilia, Noua Zeelandă şi Maryland.

Cercetătorii însă nu găsesc nici o explicaţie peste misterioasele morţi din cer şi apă.

 

×
Subiecte în articol: pasari Bulgaria
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close