Antena 3 CNN Actualitate 40 de suspecţi de SIDA într-un sat. Alertă după moartea unui bărbat cu HIV care ar fi avut relaţii sexuale cu mai multe tinere

40 de suspecţi de SIDA într-un sat. Alertă după moartea unui bărbat cu HIV care ar fi avut relaţii sexuale cu mai multe tinere

40 de suspecţi de SIDA într-un sat. Alertă după moartea unui bărbat cu HIV care ar fi avut relaţii sexuale cu mai multe tinere
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    21 Oct 2014   •   12:20

Caz incredibil într-o localitate din Dolj. Peste 40 de oameni au fost chemaţi la medic, fiind suspectaţi că sunt infectaţi cu virusul HIV. 

 
Problemele au apărut după ce medicii legişti au descoperit că un tânăr despre care se credea că a murit de infarct avea de fapt SIDA.
 
Băiatul a întreţinut relaţii sexuale cu mai multe tinere care, la rândul lor, au avut relaţii intime cu alte persoane din acelaşi sat. 
 
Toţi cei care au intrat astfel în contact cu acest barbat au fost trimişi să îşi facă analizele. 
 
Tânărul din Segarcea a murit de curând, la 25 de ani. Iniţial s-a crezut că a decedat din cauza unui stop cardiac, dar investigaţiile au demonstrat că a murit din cauza SIDA. Toate persoanele care au avut relaţii sexuale cu el ar putea fi acum bolnave.
 
Tinerii din localitate au venit cu zecile la spitalul din Segarcea. Aproximativ 40 de oameni vor să afle dacă sunt infectaţi. 
 
Mama tânărului e acuzată acum că ar fi ascuns boala fiului ei. Femeia refuză însă să vorbească. Una din fostele prietene ale băiatului decedat ar fi aflat chiar în ziua înmormântării că e seropozitivă. 
 
Medicul băiatului aflase de 11 ani că pacientul este infectat cu SIDA, dar când a încercat să-i informeze pe ceilalţi, ar fi fost dat în judecată de mama pacientului. 
 
Poliţiştii aşteaptă acum o plângere oficială pentru a începe ancheta. 

×
Subiecte în articol: SIDA Dolj
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close