Antena 3 CNN Actualitate 47 de localităţi, fără curent din cauza ninsorilor şi viscolului

47 de localităţi, fără curent din cauza ninsorilor şi viscolului

47 de localităţi, fără curent din cauza ninsorilor şi viscolului
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    19 Dec 2012   •   17:11

Un număr de 47 de localităţi din Brăila, Buzău, Gorj, Mehedinţi, Vaslui, Bacău şi Vrancea nu au curent electric, miercuri după-amiază, din cauza vremii nefavorabile, potrivit datelor centralizate la ora 13.00 de Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MECMA), citate de Mediafax.

Cel mai multe localităţi fără curent sunt în Brăila (22) şi Buzău (18).
   
Tot ca urmare a intensificării fenomenelor meteorologice şi a căderilor masive de zăpada, au rămas fără curent câte două localităţi din Vaslui şi Mehedinţi şi câte una din judeţele Vrancea, Bacău şi Gorj.
   
MECMA precizează că 39 de echipe de intervenţie sunt în teren pentru depistarea, izolarea şi remedierea defecţiunilor, în vederea realimentării consumatorilor afectaţi.
   
Ministerul mai aratăcă s-au utilizat căi de alimentare de rezervă pentru zonele afectate, urmând ca în următoarele zile să se revină la schemele normale de alimentare.
   
Capitala şi 13 judeţe din estul şi sudul ţării se află până joi la ora 20.00 sub cod galben de ninsori şi vânt puternic, potrivit unei atenţionări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Din data de 19 decembrie, ora 02, până pe 20 decembrie, ora 20, meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru 13 județe.

×
Subiecte în articol: zapada ninsoare viscol Brăila
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close