Antena 3 CNN Actualitate Sume exorbitante pentru un post de asistentă în cadrul Ambulanței Neamţ. Cât au plătit mai multe persoane pentru a promova concursul

Sume exorbitante pentru un post de asistentă în cadrul Ambulanței Neamţ. Cât au plătit mai multe persoane pentru a promova concursul

Șase mii de euro șpagă ca să lucrezi ca asistent la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț. Asta arată motivarea dată de instanţă în cazul arestării preventive a directorului de la Ambulanța Neamț dar și a două asistente.

Sume exorbitante pentru un post de asistentă în cadrul Ambulanței Neamţ. Cât au plătit mai multe persoane pentru a promova concursul
Sursa foto: agerpres
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Mai 2022   •   10:33

Din cuprinsul interceptărilor rezultă că persoanele care au dat câte șase mii de euro pentru a primi un post la ambulanța Neamț nu învățaseră deloc pentru concurs.

Practic, nu au răspuns la absolut nicio întrebare. Două asistente din cadrul instituției au fost puse însă să completeze aceste formulare cu răspunsurile corecte.

Acela a fost momentul în care femeile au realizat că este ceva necurat la mijloc și că directorul a primit bani pentru a ajuta respectivele persoane.

Așa că au considerat că ar trebui să aibă și ele o cotă parte din această afacere.

Femeile au declarat anchetatorilor că au completat acele formulare de teamă că managerul le va da afară și își vor pierde locul de muncă dacă nu fac ce li se cere.

Vă reamintim că judecătorii Tribunalului Bacău au dispus arestarea a trei cadre medicale pentru 30 de zile după ce managerul serviciului de Ambulanță a primit bani de la mai multe persoane pentru a fi declarate admise la un concurs de angajare în cadrul instituției.

×
Subiecte în articol: Bacău ambulanta
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close