Antena 3 CNN Actualitate 7 greșeli de evitat la sala de fitness

7 greșeli de evitat la sala de fitness

7 greșeli de evitat la sala de fitness
de S.T.    |    11 Feb 2014   •   13:40

Dacă a trecut ceva vreme de când frecventezi sala de fitness și rezultatele fie întârzie să apară, fie nu sunt pe măsura așteptărilor, fie te accidentezi sau ai dureri a căror sursă încă nu o poți repera, explicația este simplă: undeva greșești. Iar riscul este cu atât mai mare, cu cât nu te antrenezi sub supravegherea unui specialist. Așa că m-am gândit să vă vin în ajutor și am realizat, cu ajutorul lui Alexandru Ceobanu, Dublu Campion Național la Culturism și personal trainer la Pescariu Sports&Spa, un top al celor mai frecvente greșeli de antrenament și de conduită.

1. Nu îți asculți corpul


E drept că nu toată lumea are timp să se informeze despre ceea ce ar trebui să însemne un antrenament corect la sală sau un buget pentru un antrenor personal. Cu toate acestea, însă, regula elementară la îndemâna tuturor ne spune că, dacă nu ai făcut sport de ceva vreme și ai niscaiva kilograme în plus, nu ar fi tocmai inspirat să dai buzna din prima zi și să ridici cele mai mari gantere din sala de fitness sau să alergi la viteză maximă pe bandă. Efortul progresiv generează rezultate trainice.

2. Nu lucrezi picioarele


Cei mai mulți bărbați care merg la sală nu își lucreză picioarele. Evită să faci parte din această categorie cu probleme de simetrie și predispuși la accidentări.

Citeşte articolul integral pe http://elacraciun.ro.

×
Subiecte în articol: ela craciun
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close