Antena 3 CNN Actualitate 93 de trenuri au fost anulate, din cauza condițiilor meteo. Anunțul oficial al CFR Călători

93 de trenuri au fost anulate, din cauza condițiilor meteo. Anunțul oficial al CFR Călători

93 de trenuri au fost anulate, din cauza condițiilor meteo. Anunțul oficial al CFR Călători
Sursa foto: Foto: pixabay.com
07 Ian 2017   •   16:38

Un număr de 93 de trenuri sunt anulate sâmbătă după-amiază pentru a facilita accesul utilajelor de intervenţie şi pentru prevenirea unor situaţii de nesiguranţă pentru călători, potrivit informaţiilor publicate pe pagina de Internet a CFR Călători.

"Circulaţia feroviară este în continuare adaptată condiţiilor meteo nefavorabile pe raza a 4 regionale: Bucureşti, Craiova, Galaţi, Constanţa. Din cele 1300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic pe reţeaua din România, s-a luat decizia anulării a 93 de trenuri pentru a facilita accesul utilajelor de intervenţie şi pentru prevenirea unor situaţii de nesiguranţă pentru călători", precizează compania.

Pe reţeaua feroviară, trenurile circulă în condiţii de iarnă - ninsoare şi vânt în rafale. Unele curse pot înregistra întârzieri la destinaţie, determinate de necesitatea ataşării locomotivelor Diesel pe anumite intervale de staţii din jumătatea de sud a ţării, de reducere a vitezei de circulaţie sau de intervenţia cu pluguri.

Potrivit CFR SA, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (temperaturi negative înregistrate la nivelul şinei (-9-17 grade C) este menţinută măsura care vizează circulaţia cu locomotive Diesel pe 4 secţii CF: Alexandria - Zimnicea, Roşiori Est-Tr. Măgurele, Caracal-Corabia şi Banu Mărăcine - Caracal.

De asemenea, pe intervalul de staţii Făurei - Buzău se circulă în continuare pe firul I cu restricţie de viteză de 50 km/h, pe SRCF Constanţa este posibilă doar circulaţia cu locomotive diesel şi cu plug antemergător, iar pe raza SRCF Galaţi este interzisă circulaţia cu automotoare şi DHC.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: zapada interventie trenuri CFR Calatori
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close