Antena 3 CNN Actualitate A 12-a zi de proteste s-a încheiat fără incidente. Oamenii, goniţi acasă de vremea nefavorabilă

A 12-a zi de proteste s-a încheiat fără incidente. Oamenii, goniţi acasă de vremea nefavorabilă

A 12-a zi de proteste s-a încheiat fără incidente. Oamenii, goniţi acasă de vremea nefavorabilă
de O.P.    |    25 Ian 2012   •   05:45
Protestul de marţi s-a încheiat mai devreme decât în zilele precedente şi din cauza vremii. Odată cu lăsarea serii a început să plouă, după care ploaia s-a transformat în ninsoare.

Aproximativ 30 de tineri au blocat pentru câteva minute trecerea de pietoni de la Sala Dalles, perturbând pentru scurt timp traficul pe Bulevardul Magheru.
 

Tinerii au venit din zona fântânii. Ei aveau un banner pe care scria "Mesaj către Curtea Constituţională: Anticipate, nu comasate; Nu fiţi asasinii democraţiei".

Jandarmii i-au împins pe trotuar pe protestatarii care strigau "Libertate" şi "Anticipate, nu comasate". Traficul rutier a fost perturbat pentru scurt timp. În prezent, circulaţia pe bulevard se desfăşoară normal.

Pe lângă bannere, suporterii, care s-au urcat rapid pe chioşcurile de ziare din zonă, au adus şi drapele naţionale pe care le-au fluturat pe fondul scandărilor în ritm de peluză la adresa clasei politice în general şi a actualei conduceri în special.

Până la sosirea suporterilor în Piaţa Universităţii, prezenţa jandarmilor a fost una discretă. La apariţia acestora însă câteva grupe de jandarmi echipaţi cu protecţii de corp, căşti, bastoane, scuturi sau tuburi de gaze lacrimongene au apărut în zona fântânii, rămânând totuşi la o distanţă rezonabilă faţă de grupul de ultraşi.



 

 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close