Antena 3 CNN Actualitate A aflat că soţia şi amantul ei au plătit doi ASASINI să îl omoare. Femeia voia să pună mâna pe averea soţului

A aflat că soţia şi amantul ei au plătit doi ASASINI să îl omoare. Femeia voia să pună mâna pe averea soţului

A aflat că soţia şi amantul ei au plătit doi ASASINI să îl omoare. Femeia voia să pună mâna pe averea soţului
de O.P.    |    28 Feb 2013   •   05:38

 Un om de afaceri din Constanţa a fost ţinta unui asasinat comandat chiar de soţia sa, cu care era în proces de divorţ. Femeia, ajutată de amant, tocmise doi asasini pentru 17 mii de euro. Scopul final: averea soţului şi custodia fetiţei lor de numai 6 ani.

Însă planul femeii a fost dat peste cap tocmai de posibilii criminali. Supăraţi că femeia nu a vrut să le dea un avans, aceştia au mers direct la soţul ei şi l-au avertizat.Magistraţii au decis că cei doi nu reprezintă pericol public, aşa că au fost eliberaţi şi sunt cercetaţi in stare de liberate

Bărbatul trăieşte cu această teamă de câteva zile, de când a aflat că soţia vrea să-l ucidă. Iniţial, femeia tocmise în Germania un asasin pentru soţul său. I-a plătit acestuia un avans de 2500 de euro, însă criminalul a fugit cu banii fără să îşi ducă la îndeplinire sarcina. Femeia nu a renunţat şi a venit în ţară unde, ajutată de amantul său, a găsit alţi asasini cărora urma să le plătească 17 mii de euro.

Planurile le-au fost date peste cap tocmai de cei pe care voiau să îi plătească. Aceştia i-au dezvăluit bărbatului că soţia vrea să-l ucidă. Omul a mers imediat la Poliţie.

Cei doi bărbaţi plătiţi să îl ucidă de omul de afaceri constănţean încă nu au fost chemaţi la audieri. Cu toate acestea, anchetatorii spun că soţul femeii este în perfectă siguranţă.

×
Subiecte în articol: asasinat divort
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close