Antena 3 CNN Actualitate A avut un vis şi l-a transformat în realitate. Românul care locuieşte pe apă

A avut un vis şi l-a transformat în realitate. Românul care locuieşte pe apă

A avut un vis şi l-a transformat în realitate. Românul care locuieşte pe apă
Sursa foto: Foto: Antena 3
12 Sep 2012   •   14:27

Un bucureştean iubitor al Deltei a devenit faimos după ce şi-a construit o casă plutitoare, pe Dunăre. A avut probleme cu obţinerea actelor necesare finalizării construcţiei însă până la urmă a reuşit să îşi împlinească visul. Acum, cât e ziua de lungă, Adrian Dobre e la pescuit cu tot cu locuinţa sa plutitoare.

Orice om doreşte să aibă propria lui casă, însă Adrian Dobre nu s-a mulţumit doar cu o locuinţă. Mare iubitor al Deltei Dunării, bărbatul şi-a construit o casă plutitoare. Una extrem de reuşită, pentru că a atras atenţia presei internaţionale. Poate şi pentru faptul că această construcţie e legală din toate punctele de vedere.

A primit numai încurajări de la cei care i-au studiat planul după care urma să îşi construiască locuinţa. Adrian Dobre a gândit-o timp de doi, dar construcţia a durat numai şase luni. Clădirea are panouri solare pentru electricitate şi încălzire şi un sistem performant de filtrare a apei menajere.

Însă costurile unei astfel de case plutitoare nu sunt deloc de neglijat. Adrian a scos din buzunar 60.000 de euro pentru a-şi vedea visul îndeplinit.



×
Subiecte în articol: adrian dobre
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close