Antena 3 CNN Actualitate A băut două pahare de vin, și-a alăptat copilul și a adormit cu el pe canapea. Ce a văzut a doua zi când s-a trezit

A băut două pahare de vin, și-a alăptat copilul și a adormit cu el pe canapea. Ce a văzut a doua zi când s-a trezit

 A băut două pahare de vin, și-a alăptat copilul și a adormit cu el pe canapea. Ce a văzut a doua zi când s-a trezit
30 Sep 2018   •   11:15

O femeie din Marea Britanie a ajuns în atenția autorităților după ce și-a găsit copilul mort lângă ea. Femeia a declarat că a băut două pahare de vin, și-a alăptat copilul, a fumat o țigară și s-a culcat cu el pe canapea. Soțul femeii era în dormitor și trebuia să se trezească de dimineață, așa că femeia nu a vrut să-l deranjeze.
Tânăra s-a trezit peste noapte, a schimbat copilul, l-a alăptat din nou și a mai fumat o țigară. Aceasta spune că ultima dată când l-a văzut în viață a fost în dimineața zilei de 20 decembrie, la ora 6.30. Când s-a trezit apoi, copilul era mort.

I-a făcut respirație gură la gură, iar medicii care au ajuns la casa femeii au încercat să-l resusciteze, însă nu mai era nimic de făcut. Tânăra nu știa că e însărcinată când l-a născut pe Henry, așa că un asistent social le făcea vizite periodice să verifice că totul este în regulă. Medicii sunt de părere că micuțul a fost asfixiat în somn și ridică un semnal de alarmă pentru părinți: niciodată să nu doarmă alături de copil.

×
Subiecte în articol: mama copil mort medici adormit
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close