Antena 3 Actualitate A băut suc de morcovi timp de opt luni. E incredibil ce s-a întâmplat în organismul femeii

A băut suc de morcovi timp de opt luni. E incredibil ce s-a întâmplat în organismul femeii

22 Sep 2015   •   10:14
A băut suc de morcovi timp de opt luni. E incredibil ce s-a întâmplat în organismul femeii

Anne Cameron are o poveste cât se poate de interesantă. În 2012 a aflat că suferă de cancer de colon și a fost supusă unei operații de urgență. A fost martoră la suferința soțului ei, care s-a luptat cu cancerul de plămâni, și a refuzat chimioterapia.

”În iunie 2012, am fost supusă unei operații pentru cancerul de colon de care sufeream, iar apoi am refuzat chimioterapia. Zi de zi m-am simțit mai bine, însă analizele pe care le-am făcut la șase luni după operație au arătat că boala s-a extins și la plămâni, iar cancerul de colon ajunsese în stadiul patru”,
a povestit Anne.

Acesta a fost momentul în care femeia s-a hotătât să caute metode alternative de tratament. Și a dat peste povestea lui Ralph Cole, care la 26 de ani a primit un diagnostic crunt: cancer de piele.  Bărbatul suținea că s-a vindecat după o dietă zilnică cu... morcovi. Mai exact, Ralph își făcea suc de morcovi din 2,3 kilograme de morcovi zilnic. Anne s-a gândit că nu mai are ce pierde și a încercat dieta.

Potrivit femeii, după numai opt săptămâni tumorile s-au oprit din crescut, nu s-au mai răspândit și la alte organe, iar inflamația glandelor limfatice se diminuase considerabil. După încă patru luni, glandele arătau normal, iar tumorile continuau să se micșoreze. Iar analizele făcute la opt luni după au arătat că femeia se vindecase complet.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close