Antena 3 CNN Actualitate A ciuruit doi tineri cu alice, după ce i-au bătut fiul (VIDEO)

A ciuruit doi tineri cu alice, după ce i-au bătut fiul (VIDEO)

A ciuruit doi tineri cu alice, după ce i-au bătut fiul (VIDEO)
Sursa foto: ambulanta
28 Sep 2009   •   20:05

Din nou, oamenii îşi iau dreptatea în mâini. După ce băiatul lui a fost bătut de doi tineri, un medic veterinar a luat puşca şi-a plecat după ei. I-a ciuruit pe amândoi cu alice, în piept şi în spate. Agresorii, de 15 şi 30 de ani, au ajuns la spital, iar tatăl care a tras e cercetat pentru tentativă de omor.

Băiatul de 15 ani a fost ciuruit cu alice după ce, împreună cu un tânăr de 30 de ani, l-a bătut pe un alt băiat. Imediat după conflict, prietena tânărului bătut i-a sunat tatăl. Acesta, nervos, a luat puşca de vănătoare şi a pornit în urmărirea celor care i-au lovit copilul.

21 de alice i-au perforat plămânii şi coloana cervicala puştiului de 15 ani. Altele au ajuns în spatele tânărului de 30 de ani. Sătenii au auzit împuşcăturile şi au sunat la 112. Adolescentul a fost dus la Spitalul din Constanţa, unde a fost operat.

Băiatul urmează să fie transferat la un spital din Capitală pentru extragerea resturilor de plumb din plămâni. Tatăl adolescentului bătut a fost reţinut. A predat puşca procurorilor şi este cercetat pentru tentativă de omor deosebit de grav.



Observator

×
Subiecte în articol: tineri ambulanta
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close