Antena 3 CNN Actualitate A dispărut de două zile în munţi şi a lăsat un un bilet de adio. Anchetatorii nu exclud nici varianta unei glume proaste

A dispărut de două zile în munţi şi a lăsat un un bilet de adio. Anchetatorii nu exclud nici varianta unei glume proaste

A dispărut de două zile în munţi şi a lăsat un un bilet de adio. Anchetatorii nu exclud nici varianta unei glume proaste
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    18 Iun 2012   •   10:27

Un tânăr este căutat pe munte la Sinaia de mai bine de două zile de când nimeni nu a mai auzit de el. Dispariţia a fost anunţată de un turist care i-a găsit rucsacul abandonat.

Anchetatorii cred că bărbatul şi-a luat viaţa, deoarece în rucsac avea pregătit un bilet de adio, în care anunţa că vrea să se sinucidă. Nu se exclude însă, nici posiblitatea unei glume proaste.

Nouă salvamontişti şi şase jandarmi din Sinaia au mers şi pe traseul dintre cota 1.400 şi 2.000, în speranţa de a-l găsi pe băiat, deşi drumul nu este deloc unul simplu. Traseul este abrupt şi periculos pentru cei care se aventurează să urce pe munte, iar salvamontiştii spun că zona este destul de dificilă, cu pereţi de 30-80 de metri înclinaţie.

Rucsacul tânărului a fost găsit de un turist pe drumul de vară spre Vânturiş. Lângă ghiozdan, băiatul dispărut a lăsat şi un bilet pentru părinţi.

"Biletul pe care l-am găsit era un bilet de adio. Spunea că îi pare rău pentru ceea ce face, dar că nu mai poate rezista. Sperăm totuşi să nu fie nimic, să fie doar o glumă proastă", a spus Florin Crăciuneanu, şeful postului montan din Sinaia.

Salvamonitiştii mai au şi altă variantă. Este posibil ca cineva să fi facut o gumă proastă, dar nu exclud nici dispariţia tânărului.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să afle mai multe informaţii despre tânărul dispărut pe munte.




×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close