Antena 3 CNN Actualitate A fost descoperită! Falsul medic ginecolog Raluca Bîrsan a dat examenul de Bacalaureat! La ce liceu s-a prezentat aceasta

A fost descoperită! Falsul medic ginecolog Raluca Bîrsan a dat examenul de Bacalaureat! La ce liceu s-a prezentat aceasta

Cazul medicului fals Raluca Bîrsan, despre care s-a scris anul trecut că a lucrat aproape 10 ani la un spital din Capitală, fără a avea studii de medicină şi ajuta la cezariene, a ajuns din nou în atenţia presei. Miercuri, tânăra a dat una dintre probele examenului de Bacalaureat, la un liceu din Bucureşti.

A fost descoperită! Falsul medic ginecolog Raluca Bîrsan a dat examenul de Bacalaureat! La ce liceu s-a prezentat aceasta
Sursa foto: libertatea.ro
de Denisa Nedelcu    |    24 Iun 2020   •   15:50

Tânăra în vârstă de 31 de ani a fost surprinsă, miercuri, ieşind printre ultimii de la examenul de Bac, potriviti libertatea.ro. Falsul ginecolog Raluca Bîrsan a dat examen la Istorie, la Liceul teoretic Benjamin Franklin din Capitală, iar mâine va susține ultima probă a Bacalaureatului.

Sursa citată spune că femeia a negat că ar fi dat examen şi a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliştii, spunând doar că a venit să aştepte pe cineva. Totuşi, Raluca Bîrsan a ieşit din liceu la sfârşitul celor trei ore de examen şi, în plus, numele ei apare pe lista cu repartizarea candidaților pe săli – Bîrsan A. Raluca Daniela. După ce a ieşit din sala de examen, tânăra s-a urcat în maşină şi a plecat.

Doctoriţa falsă a ajutat la cezariene la mâna a doua în operaţii

Cazul medicului fals Raluca Bîrsan a apărut imediat după cel al italianului Matteo Politi, în februarie 2019. Bărbatul a operat la mai multe spitale private din București, inclusiv la reputata clinică Monza, fără să aibă studii și nici măcar Bacalaureatul. 

Ulterior, în presă s-a scris şi despre Raluca Bîrsan, care a lucrat timp de aproape 10 ani ca rezidentă la Secția de Ginecologie a Spitalul Județean de Urgență Ilfov, având o diplomă falsificată şi pe baza unui contract de "voluntar cu activitate medicală". Ea a ajutat la cezariene la mâna a doua în operaţii, fără a avea însă parafă de la DSP şi nici aviz de la Colegiul Medicilor.

Foto: libertatea.ro

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close