Antena 3 CNN Actualitate A fost dusă de urgenţă la spital după ce a fost sfâşiată de o haită de câini. Ar trebui luate măsuri mai drastice împotriva animalelor fără stăpân?

A fost dusă de urgenţă la spital după ce a fost sfâşiată de o haită de câini. Ar trebui luate măsuri mai drastice împotriva animalelor fără stăpân?

A fost dusă de urgenţă la spital după ce a fost sfâşiată de o haită de câini. Ar trebui luate măsuri mai drastice împotriva animalelor fără stăpân?
de O.P.    |    27 Mar 2012   •   05:34

O femeie din Arad a ajuns la spital după ce a fost atacată de o haită de câini. Femeia mergea spre casă, prin apropierea unei fabrici unde trăiesc mai mulţi câini fără stăpân. A avut noroc cu un paznic care a reuşit să alunge animalele.

Femeia de 40 de ani mergea pe terenul din spatele unei fabrici, când a fost încolţită de opt câini care au început să latre şi apoi, să o muşte. Ea a strigat după ajutor şi a încercat să îndepărteze câinii, apărându-se cu poşeta şi cu plasa cu care venea de la piaţă.

Un paznic din zonă a sărit în ajutorul femeii, iar un vecin a dus-o cu maşina la spital.
 
Imediat după ce a ajuns la Spitalul Judeţean din Arad, cu rani adânci la picior, femeia a intrat în operaţie.

Femeia a fost vaccinată antirabic şi starea ei este stabilă în acest moment. Cei opt câini care au atacat-o au fost ridicaţi de hingheri şi duşi la un adăpost pentru animalele fără stăpân.

Anul trecut, in Arad, peste 500 de persoane au ajuns la spital muşcate de câini.

Aşadar, încă o persoană a căzut victimă cîinilor comunitari, la trei zile după ce un copil din comuna suceveană Dărmăneşti a murit sfîşiat de cîini. Vrem să ştim ce părere aveţi despre legislaţia în vigoare.

Credeţi că autorităţile ar trebui să ia măsuri mai drastice împotriva câinilor comunitari? Vă invitam sa ne scrieti pe pagina de Facebook - Antena 3Romania sau la secţiunea "Comentarii" de mai jos.  


×
Subiecte în articol: caini vagabonzi caini fara stapan animale
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close