Antena 3 CNN Actualitate A fost găsit capul femeii violate, ucişe şi tranşate în judeţul Argeş

A fost găsit capul femeii violate, ucişe şi tranşate în judeţul Argeş

A fost găsit capul femeii violate, ucişe şi tranşate în judeţul Argeş
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    31 Mai 2013   •   19:27

Capul uman găsit vineri în albia râului Argeş este al femeii violate, ucise şi tranşate de către Florin Mînzăraru, potrivit unor surse din Poliţie.

Capul femeii a fost găsit lângă podul de la Ioneşti, aproape de perimetrele unde au fost identificate mâna şi piciorul stâng ale Iulianei Neblea, de 36 de ani, din comuna Valea Mare, judeţul Dâmboviţa.

Tot vineri, anchetatorii fac percheziţii în apartamentul din Topoloveni al lui Florin Mînzăraru, care a recunoscut că a violat, ucis şi tranşat-o pe femeia al cărei cadavru a fost găsit, fără cap şi membre, în râul Argeş, percheziţiile având loc în prezenţa bărbatului.

Potrivit anchetatorilor, după ce şi-a recunoscut fapta, Florin Mînzăraru, arestat preventiv pentru 29 de zile, pentru omor deosebit de grav, tâlhărie şi profanare de morminte, a precizat că a întreţinut relaţii sexuale cu victima, care ar fi fost acceptate de către aceasta, după care a ucis-o, tranşând cadavrul în cada apartamentului său din oraşul argeşean Topoloveni.

Cadavrul victimei, fără cap, mâini şi picioare, a fost găsit de un cioban, sâmbătă, în râul Argeş, în localitatea dâmboviţeană Petreşti, satul Ioneşti.

Femeia, Iuliana Neblea, în vârstă de 36 de ani, era divorţată, lucra la o fabrică de pâine din Topoloveni şi făcea zilnic naveta din localitatea Valea Mare din Dâmboviţa, unde locuia împreună cu concubinul ei. Sora femeii dispărute a susţinut că bărbatul cu care aceasta trăia în concubinaj ar fi recunoscut-o la morgă, după semnele particulare.

Florin Mînzăraru a fost condamnat în 2008 la opt ani de închisoare după ce a violat şi a rănit cu un cutter o femeie, pedeapsă din care a executat cinci ani şi trei luni, fiind eliberat condiţionat în luna aprilie.

Judecătoria Topoloveni l-a condamnat pe Mînzăraru, în 15 iulie 2008, la opt ani de închisoare cu executare. Instanţa l-a obligat să îi plătească femeii daune morale de 105.000 de lei.

Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul lua cu maşina femei care făceau autostopul, după care le viola, fiind suspectat de mai multe fapte de acest gen. Sursele citate au precizat că acesta folosea un autoturism Hyundai model vechi, în care îşi atrăgea victimele.



×
Subiecte în articol: Argeş
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close