A fost găsit grilajul bazinului din Oradea de unde s-a înecat o fetiţă. Investigaţiile nu au continuat

07 Iun 2011   •   15:37
A fost găsit grilajul bazinului din Oradea de unde s-a înecat o fetiţă. Investigaţiile nu au continuat Foto: Intact Images

La două zile de la moartea fetiţei de şapte ani într-un bazin al ştrandului din Oradea, a fost găsit grilajul care îi putea salva viaţa. A durat mult ca să dea nişte răspunsuri cei care de fapt trebuia să aibă grijă să nu se întâmple aşa o tragedie pentru că banul primează: duminică ştrandul a fost deschis şi nu au putut investiga. Una peste alta, răspunsul l-a întrebarea "Cum s-a întâmplat?" nu aduce prea multă consolare părinţilor care şi-au îngropat ieri fetiţa.

E doar o bucată de fier ca oricare alta. Ruptă dintr-o plasă metalică. Practic, nu are nicio valoare. Dar lipsa ei a costat o viaţă. Fetiţa de şapte ani a stat timp de zece minute prinsă în gura de evacuare, până la piept.

Acum, că grilajul a fost găsit, anchetatorii au de răspuns la alte întrebări. Cine l-a luat de la locul lui de prima oară? Sau cine a comandat golirea bazinului înainte de terminarea programului?

Elizabeth a fost condusă ieri pe ultimul drum de zeci de oameni.

Elizabeth era fetiţa unui pastor penticostal, profesor de religie la Liceul Teologic Penticostal Betel din Oradea. Mama ei este profesoară de istorie şi geografie la acelaşi liceu. Oamenii mai au împreună doi băieţei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close