Antena 3 CNN Actualitate A fost găsit mort, cu o canistră de gaz lângă el. Ce au descoperit polițiștii în calculatorul bărbatului e îngrozitor

A fost găsit mort, cu o canistră de gaz lângă el. Ce au descoperit polițiștii în calculatorul bărbatului e îngrozitor

A fost găsit mort, cu o canistră de gaz lângă el. Ce au descoperit polițiștii în calculatorul bărbatului e îngrozitor
29 Sep 2015   •   10:32

Un bărbat din Marea Britanie a fost găsit mort, cu o canistră de gaz lângă el, după ce s-a uitat la un documentar BBC în care erau prezentate modalități de execuție. Niel Solomon a fost găsit fără suflare acum patru luni, la scurt timp după ce postase pe pagina de Facebook link-ul cumplitului documentar.

Filmul  îl înfățișa pe parlamentarul Partidului Corservator britanic Michael Porttilo în timp ce inhala gaz, ca parte dintr-o investigație în știinta exucuțiilor. Bărbatul i-a urmat exemplul, așa cum s-a dovedit în cadrul autopsiei. Niel avea probleme cu legea, iar autoritățile chiar emiseseră un mandat de arestare pe numele lui. La o zi după ce poliția îl vizitase acasă, acesta a decis sa isi ia viata.

”Vă rog, fără înmormântare”,
a fost biletul de adio lăsat de bărbat, dupa care a postat si un mesaj pe pagina de Facebook: ”Câteodată rămâi fără opțiuni și nu poți găsi soluția”.


×
Subiecte în articol: mort calculator Politie Marea Britanie
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close