Antena 3 CNN Actualitate A fost oprit în trafic de mai mulţi indivizi, bătut şi înjunghiat. Fratele iubitei lui a plănuit atacul

A fost oprit în trafic de mai mulţi indivizi, bătut şi înjunghiat. Fratele iubitei lui a plănuit atacul

A fost oprit în trafic de mai mulţi indivizi, bătut şi înjunghiat. Fratele iubitei lui a plănuit atacul
de O.P.    |    11 Mar 2013   •   05:38

Un tânăr din Constanţa se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost înjunghiat de mai multe ori de fratele iubitei sale. A fost oprit în trafic de mai mulţi indivizi, care l-au scos cu forţa din maşină, l-au bătut şi l-au împuns cu un cuţit până au crezut că nu mai trăieşte. A avut zile însă şi a fost găsit de medici în viaţă, care l-au dus direct în sala de operaţie.

Atacul s-a petrecut în plină stradă, în localitatea constănţeană Cobadin.

Victima se afla împreună cu un prieten într-o maşină care a fost oprită în trafic de alte două. Câţiva indivizi i-au luat la bătaie pe cei doi sub privirile îngrozite ale localnicilor.

Tânărul înjunghiat şi şoferul maşinii au fost abandonaţi pe marginea drumului.
 
Poliţiştii au demarat cercetările la faţa locului suspecţii fiind daţi în urmărire. Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată de urgenţă la spital, unde a intrat direct în sala de operaţii. Oamenii legii încearcă să stabilească ce a stat în spatele agresiunii iar în acest caz s-a deschis un dosar pentru tentativă de omor.

×
Subiecte în articol: injunghiat atac atac injunghiat
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close