Antena 3 CNN Actualitate A fost revocat din funcție purtătorul de cuvânt al PNL. Dancă: "Munca noastră a fost făcută praf de un grup de impostori care au preluat ostil conducerea PNL"

A fost revocat din funcție purtătorul de cuvânt al PNL. Dancă: "Munca noastră a fost făcută praf de un grup de impostori care au preluat ostil conducerea PNL"

Deputatul PNL, Ionel Dancă, a anunţat, marţi, că a primit decizia conducerii liberalilor prin care este revocat din funcţia de purtător de cuvânt al partidului

A fost revocat din funcție purtătorul de cuvânt al PNL. Dancă: "Munca noastră a fost făcută praf de un grup de impostori care au preluat ostil conducerea PNL"
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Mia Lungu    |    05 Oct 2021   •   15:26

"Ţara este în haos, Guvernul cade şi prioritatea groparilor PNL-Cîţu este epurarea susţinătorilor lui Ludovic Orban din toate poziţiile. Astăzi, am primit decizia noului BEx, din data de 4 octombrie, prin care am fost revocat din funcţia de purtător de cuvânt al Partidului Naţional Liberal", a scris, marţi, Dancă pe Facebook.

El spună că la conducerea PNL a ajung "un grup de impostori care au preluat ostil conducerea".

"Din păcate, pentru speranţele românilor care au crezut şi mai cred încă în noi, toată munca noastră politică grea din aceşti ani a fost făcută praf de un grup de impostori care au preluat ostil conducerea PNL. Vă mulţumesc pentru încredere şi susţinere, dragi liberali adevăraţi! Sunt şi voi rămâne un liberal convins, nu penelist!", conchide Ionel Dancă

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close