Antena 3 Actualitate A furat bijuterii ca să plătească un consult pentru copilul său bolnav

A furat bijuterii ca să plătească un consult pentru copilul său bolnav

28 Dec 2010   •   11:24
A furat bijuterii ca să plătească un consult pentru copilul său bolnav

Tragedia copilului ei a împins-o la un gest de care nu s-ar fi crezut în stare. O femeie din Drobeta Turnu-Severin a luat bijuterii de 10.000 de lei din casa unde era menajeră. Le-a amanetat, pentru băiatul ei suspectat de cancer şi care are nevoie de un consult în Ungaria.

Femeia a lucrat ca menajeră timp de 4 luni în casa unei familii înstărite din Orşova. Însă banii câştigaţi nu îi ajungeau pentru a-şi întreţine băiatul, suspect că ar fi bolnav de cancer. Disperarea a făcut-o ca acum două săptămâni să fure bijuterii în valoare de 10.000 de lei.

Numai că proprietarul şi-a dat imediat seama de furt şi a anunţat poliţia. Oamenii legii au verificat casele de amanet din oraş şi au dat de urma bijuteriilor. Femeia amanetase aurul pentru 3.500 de lei.

Acum, femeia are dosar penal şi este cercetată în libertate pentru furt. Mai mult rău a făcut cu gestul său, acum va trebui să plătească şi cei 3.500 de lei casei de amanet.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close