Antena 3 CNN Actualitate A ieșit la iveală motivul pentru care Mioara și Petre Roman nu și-au mai vorbit deloc după divorț

A ieșit la iveală motivul pentru care Mioara și Petre Roman nu și-au mai vorbit deloc după divorț

Oana Roman nu s-a ferit niciodată să spună că a suferit enorm după divorțul părinților săi. Dacă până acum motivul pentru care aceștia nu și-au mai vorbit deloc, după despărțire rămăsese o enigmă, acum vedeta a mărturisit ce s-a întâmplat de fapt

A ieșit la iveală motivul pentru care Mioara și Petre Roman nu și-au mai vorbit deloc după divorț
de Gabriel Dano    |    13 Mai 2021   •   17:13

„În continuare, despărțirea părinților mei mă afectează. Eu știam că se va întâmpla, problema este cum s-a întâmplat și ce a urmat. Eu nu mi-am imaginat niciodată că o să se ajungă în momentul în care nu își vor mai vorbi niciodată și nu se vor mai întâlni niciodată, și eu, în timpul vieții mele, deși ambii mei părinți sunt în viață, să nu mai pot să fac o poză cu ei sau să iau o masă cu părinții mei”, a povestit Oana Roman la Xtra Night Show, potrivit Spynews.

„Nu am cum să fiu împăcată cu ceva ce mie mi-a făcut foarte rău. Au fost foarte multe motive, rezultatul final pe mine m-a durut. Ei nu au mai putut să mențină o relație, măcar de prietenie, el nu a vrut deloc lucrul ăsta, și nu o să îl înțeleg niciodată de ce. Pentru mine a fost o durere foarte mare. S-au mai întâlnit o singură dată la nunta mea. Pentru mine a fost foarte greu. Mama era singură la o masă, el cu familia lui la altă masă și a fost cumplit de greu pentru mine. Și va fi în continuare.

Pe mine m-a durut foarte tare atunci, și eu mă despărțisem, și ei la fel. După un an mi-am revenit, pentru că m-am dus la doctor. Apoi au urmat câțiva ani mai ok”, a mai spus vedeta la Antena Stars.

La scurt timp după divorțul de Mioara, Petre Roman, în vârstă de 74 de ani, și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc, în vârstă de 48 de ani. Cei doi au împreună un băiețel.

 

×
Subiecte în articol: Oana Roman Petre Roman
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close