Antena 3 CNN Actualitate A "înviat" Codruţ Marta? De când datează procura prin care acesta l-a desemnat pe Adrian Marta să sesizeze CNA

A "înviat" Codruţ Marta? De când datează procura prin care acesta l-a desemnat pe Adrian Marta să sesizeze CNA

A "înviat" Codruţ Marta? De când datează procura prin care acesta l-a desemnat pe Adrian Marta să sesizeze CNA
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    07 Mar 2013   •   19:50

Procura prin care Codruţ Marta l-a desemnat pe Adrian Marta să îl reprezinte în adunarea acţionarilor societăţii Glasul Aradului SRL, care a cerut CNA cedarea unui radio către o altă societate, a fost încheiată în 2012, şi nu în 2013, aşa cum s-a afirmat iniţial în şedinţa CNA de joi, informează Mediafax.

Potrivit documentelor depuse la CNA şi prezentate membrilor Consiliului de Răzvan Frînculescu, şef al Biroului Licenţe - Autorizări din CNA, asociaţii societăţii Glasul Aradului SRL sunt: Twenty Two Media SRL (50%) şi Marta Codruţ Alexandru (50%). Asociaţii Twenty Two Media SRL sunt: Roţiu Dan-Alex (52,4%) şi Ivan Alexandru (47,6%), conform informaţiilor de pe site-ul CNA.

Pe de altă parte, Maria Muntean este asociatul unic al societăţii Joy Media Enterprise SRL, care ar fi urmat să preia postul de radio Glasul Aradului, dacă CNA ar fi aprobat acest lucru.

Potrivit lui Răzvan Frînculescu, la CNA a fost depusă o hotărâre a adunării generale a asociaţilor societăţii Glasul Aradului SRL Arad, care doreşte cedarea licenţei pentru postul de radio.

Potrivit relatărilor din şedinţa de joi ale lui Răzvan Frînculescu şi ale Constanţei Mateianu, şef al Serviciului Juridic şi Reglementări, în document se spunea că la respectiva adunare generală a asociaţilor au participat cei doi reprezentanţi ai Twenty Two Media SRL, în timp ce Marta Codruţ a fost reprezentat de Alexandru Codruţ (ulterior, CNA a precizat că de fapt Adrian Marta a fost cel împuternicit, n.r.), printr-o procură specială.

În şedinţa CNA de joi, despre această procură a fost spus o dată că a fost datată 23 ianuarie 2013 şi altă dată că a fost datată 23 februarie 2013. La dosarul depus la CNA, însă, nu a fost depusă această procură specială.

Codruţ Marta este, însă, dat în urmărire naţională şi internaţională din mai 2012.

După şedinţa de joi, Laura Georgescu, preşedintele CNA, a dat un comunicat de presă, potrivit căruia procura este datată 23 ianuarie 2012.

Poliţia a fost sesizată pe 25 mai 2012 cu privire la dispariţia în împrejurări suspecte a lui Codruţ Alexandru Marta, fostul şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar, de către soţia acestuia, Andreea Marta, care a precizat că ultima dată soţul ei a fost văzut pe 21 mai.

Ulterior, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), prin Direcţia de Investigaţii Criminale - Serviciul Urmăriri, a dispus darea în urmărire internaţională prin Interpol a lui Codruţ Alexandru Marta.

Numele lui Codruţ Marta a fost vehiculat în mai multe dosare de evaziune fiscală, fiind cercetat alături de fostul preşedinte ANAF Sorin Blejnar şi de alte persoane cu funcţii de conducere în autorităţi de control ale statului.

În legătură cu dispariţia lui au fost audiate mai multe persoane, cunoscuţi şi apropiaţi ai acestuia, printre care şi Elan Schwartzenberg şi Sorin Blejnar.





×
Subiecte în articol: Codrut Marta Sorin Blejnar
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close