Antena 3 CNN Actualitate A mâncat dintr-un pachet de biscuiți și acum este în COMĂ. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat

A mâncat dintr-un pachet de biscuiți și acum este în COMĂ. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat

A mâncat dintr-un pachet de biscuiți și acum este în COMĂ. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat
Sursa foto: Foto: continentalbakeries.com
02 Apr 2013   •   19:05

O fetiță de numai trei ani a ajuns la spital imediat după ce a mâncat dintr-un pachet de biscuiți. Medicii iau în calcul atât o intoxicație, cât și o boală care să-i fi afectat grav sănătatea, scrie Mediafax.

Copilul a fost preluat de la domiciliul părinților în comă de gradul 3 și transportat la Spitalul Municipal Huși de către un echipaj al Ambulanței. În acest momentu nu se cunosc cauzele care au condus la starea gravă de sănătate a fetiței.

Părinții fetiței nu au putut spune medicilor exact ce s-a întâmplat, menționând doar că fiica lor mânca dintr-un pachet de biscuiți.

"Copilul a ajuns la spital în stare de comă neprecizată, putând fi vorba atât de o intoxicaţie, cât şi de existenţa unei boli. Din păcate, părinţii care au însoţit-o pe fetiţă la spital nu au putut da nicio relaţie despre ceea ce i s-a întâmplat fiicei lor, ei precizând doar că, înainte de a intra în comă, a mâncat dintr-un pachet cu biscuiţi", a declarat, marţi managerul Spitalului Municipal Huşi, Lucia Rotaru.

Odată stabilizat de către medici, copilul a fost direcţionat către Spitalul "Sfânta Maria" Iaşi, unde va fi supus unor noi investigaţii medicale pentru a se stabili cauzele pentru care fetiţa a intrat în comă.

×
Subiecte în articol: intoxicatie ingrijiri medicale
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close